Zoek hier...
TOP

Op deze pagina vindt u de disclaimer van fatihasakura.nl, zoals deze beschikbaar is gesteld door Fatiha Sakura. In deze disclaimer geven wij aan onder welke voorbehoud wij de informatie op onze website aan u aanbieden.

 1. Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert of misbruikt. Het delen van content met een duidelijke vermelding/terugkoppeling naar fatihasakura.nl is wel toegestaan.
 2. Wij behouden ons het recht voor om blog posts te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande medeling. Dit geldt ook voor posts op alle social media accounts die gekoppeld zijn onder de naam FatihaSakura.
 3. Mochten wij afbeeldingen/tekst/informatie gebruiken die niet van ons oorspronkelijk afkomstig zijn, dan zullen wij de bron hiervan vermelden.
 4. De informatie op fatihasakura.nl kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of behandeling bij uw huisarts/arts/zorgverlener. Raadpleeg bij lichamelijke-of psygische klachten altijd eerst uw eigen huisarts.
 5. Op fatihasakura.nl delen wij onze mening/ervaringen/reviews op basis van openhartigheid en betrouwbaarheid.
 6. U mag ten alle tijden commentaar/positieve feedback leveren op fatihasakura.nl of op onze social media accounts. Fatiha Sakura behoudt zich het recht om reacties aan te kunnen passen en eventueel te verwijderen, mocht de inhoud zeer negatief van aard zijn. Verder behoudt Fatiha Sakura zich het recht om gebruikers en/of IP-adressen te blokkeren, wanneer de gebruiker enkel slechte bedoelingen heeft.
 7. Zelfpromotie en het verkopen van producten van een andere platform op fatihasakura.nl is niet toegestaan. Deze reacties/gebruikers zullen zonder waarschuwing verwijdert worden.
 8. Fatiha Sakura kan gebruik maken van affiliate marketing d.m.v. links en/of advertenties. Affiliate links kunt u herkennen door een afkorting (AFF) die onder de link vermeldt zal staan. Dit kan ook gebeuren door een mededeling onder een artikel of pagina.
 9. Deze website bevat geen affliate marketing/verkoop producten/promotie/samenwerkingen waar wij niet 100% achterstaan. Verder zullen alcohol, genotsmiddelen, 18+ producten/services of wat in strijd is met de islamitische regelgeving, niet gepromoot worden.
 10. Deze website maakt gebruik van cookies. Cookies helpen de website om een betere leeservaring te bezorgen. Wilt u niet dat jouw gegevens bijgehouden wordt, dan kunt u dit instellen via uw webbrowser.
 11. Uw persoonsgegevens worden niet vertrekt aan derden zonder toestemming. Dit geldt ook voor uw e-mailadres die u invult bij het abboneren op de website of bij het achterlaten van een reactie.
 12. Wij maken gebruik van Google- Analytics. Met deze informatie kunnen wij het verkeer naar en op onze website inzien. Voor meer informatie kunt u het beste de privacy beleid van Google teruglezen.

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen hebben n.a.v. deze disclaimer, dan kunt u contact opnemen via info@fatihasakura.nl .

Laatst bijgewerkt: april 2020